voedsel als geluksvitamine

0 Comments

De meeste mensen koppelen vitamines direct aan voedsel. Daarom is voedsel een logisch onderdeel van deze website over geluksvitamines.

De laatste weken (op moment van schrijven precies 19 dagen) is er via de website en facebookpagina van healthclubopenair een programma te volgen, genaamd ‘feel good, eat healthy for 21 days’. Dit programma verzorgt weekmenu’s met gezonde recepten en elke dag een workout oefening. Nu zijn wij normaal gesproken niet zo van het proberen van nieuwe ingrediĆ«nten, maar vooral Tessa dacht bij zichzelf: “Ik ga het gewoon een keertje proberen.”. Toen ze de menu’s van de eerste week bekeek, bleek dat er toch wel een aantal recepten in stonden die haar bevielen en de start was gemaakt.

Inmiddels zitten we in de derde week en zijn er al een flink aantal gerechten, voor zowel ontbijt, lunch als diner voorbij gekomen en die bevielen over het algemeen prima.

Er zijn natuurlijk genoeg andere programma’s en menu’s dan degene die vanuit HCOA en Openaboutfood.nl aangeboden worden, maar voor ons is hiermee al een enorme stap gezet in de richting van een gezondere levensstijl.

Nu de kinderen nog meekrijgen…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *