Detox Dag 9

0 Comments

detox 1 detox 2Dinsdag 13-10-2015

Deze dag stond ik op met hoofdpijn. Zouden de bijverschijnselen van het ontgiften nu dan komen? Nee hoor, een half uur later was de hoofdpijn al verdwenen πŸ™‚ Mooi! Sterker nog, ook de weegschaal had goed nieuws; 53 kg. Er zat dus weer 0,5 kg bij! Ook daar werd ik vrolijk van πŸ™‚

Ik heb thuis een glas met Psyllium Husk gedronken en ben daarna met Gaby naar school gefietst. Dat fietsen voelde ik weer direct in mijn benen. Maar ik heb besloten om vandaag weer eens wat kracht op te gaan bouwen, dus een stukje fietsen paste mooi in dat plaatje.
Omdat ik niet genoeg ingrediΓ«nten meer in huis had voor een sapje, ben ik daarna gelijk doorgereden naar de Hoogvliet. Eenmaal thuis gekomen had ik eigenlijk helemaal geen tijd meer om dat sapje te gaan maken, want ik moest om 9.20 uur bij de Chiropractor zijn.
Vandaag zou ik een dagje mezelf verwennen en wilde na de Chiropractor (die toch in het Stadshart zit) gelijk even lekker gaan shoppen. Nou dat kwam goed uit, want in het Stadshart zit ook een Vitamine Store, dus dan kon ik daar mooi een sapje halen als ontbijt.
Ook bij de Chiropractor kreeg ik goed nieuws. Hij vond dat het al veel beter gaat. Nou meneer, ik zal je vertellen, ik heb nergens last meer van dus het gaat zeker beter!!
Daarna dus door gegaan naar de Vitamine Store. Ik heb gekozen voor het sapje Green Magic. Hij was echt heerlijk!! Ik heb het achter mekaar opgedronken. Het viel mij op dat dit sapje een stuk dunner is dan als ik het zelf maak. Hoe komt dat? Ik heb het gelijk aan Vanessa gevraagd. Zij bevestigde mijn vermoeden. Dat is het verschil tussen een Blender en een Slowjuicer. Bij een Slowjuicer krijg je alleen sap en bij een Blender krijg je ook de vezels erbij. En ik heb een Blender….

Wat is het toch heerlijk dat je zelf niet dat fruit en groente hoeft te snijden en dat je dat apparaat niet hoeft schoon te maken! Dat bevalt mij wel. Ook daarmee verwen ik mezelf vandaag denk ik dan maar hahaha.
Ontbijtje zat er in, dus het shoppen kon beginnen. Nou, van shoppen kan ik ook heel vrolijk worden, maar ik denk dat iedere vrouw daar wel vrolijk van wordt πŸ˜‰
Nadat ik wat geld had uitgegeven, liep ik op de terugweg gewoon nog een keer langs de Vitamine Store om nog 2 sapjes to go te halen. Lekker makkelijk voor de lunch en het diner. Ik heb gekozen voor wederom de Green Magic en nu ook de Green Boost. Wat heb ik het mezelf toch makkelijk gemaakt vandaag! Maar ik vond dat ik dat wel verdiend had πŸ™‚
De Kamut heb ik overigens thuis nog door de Green Magic gedaan.

Na het avond eten heb ik een spoeling gedaan. Dit keer moest er pure koffie in de zak. Jemig, de hele badkamer stonk serieus naar koffie. En ik houd helemaal niet naar koffie!!
De spoeling verliep nog makkelijker als de dag hiervoor. Ik krijg het steeds meer onder de knie. Elke dag doe ik ook iets meer inhoud in de zak. Vandaag zat ik op 2 liter. Dat was toch echt net iets te veel voor mijn darmen, want ik kon het niet binnen houden. Dus direct nadat ik klaar was, kwam alles er al uit. En ja, dat was weer een hoop ellende!! Mooi, ook dat ben ik weer kwijt πŸ™‚

Wat voelde ik me goed deze dag zeg! Wat een energie! Ik ben begonnen met wat buikspieroefeningen (wel rustig aan, maar het begin is er weer). Vanavond ben ik ook weer naar de voetbaltraining geweest. Dat viel best een beetje tegen. Conditie viel mee, maar al tijdens de warming up had ik het gevoel dat mijn benen vol liepen. Maar toch heb ik weer even lekker gesport! Dat voelt goed!
Ook voelde ik me schoon, fris en zat gewoon lekker in mijn vel. Ik heb genoten! Heb een aantal dingen in huis gedaan en ook dat gaf voldoening.
Ik heb ook alvast naar het schema van fase 3 gekeken zodat ik alvast kon bedenken wat ik wanneer ga eten. En ik heb voor de eerste 2 dagen van fase 3 een superlekker (maar gezond) eetprogramma gemaakt. Ik kan niet wachten, kijk er echt naar uit!

Ook dag 4 van het sapvasten is nu voorbij! Nog 1 dag te gaan en dan mag ik het eten weer gaan opbouwen…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *