Detox Dag 8

0 Comments

Maandag 12-10-2015

Wat een nachtje slaap toch met een mens kan doen! Vandaag voelde ik me 100x beter dan gisteren!
Dat begon al op de weegschaal. Ik woog 52,5 kg. Wéér minder dan gisteren, maar het deed me eigenlijk niet zo veel. Komt er in fase 3 wel weer aan denk ik 😉
Omdat ik vandaag moest werken, waren mijn ouders er vanmorgen om Gaby naar school te brengen. Mijn moeder zag het eigenlijk niet zo zitten dat ik ging Detoxen en ook vanmorgen liet ze duidelijk blijken dat ze er niet heel positief tegenover stond. Gek genoeg, motiveerde mij dat juist om door te gaan! Ik voelde me sterk en had er weer zin in 🙂

Thuis de Powergooedies in genomen en 2 sapjes gemaakt voor ontbijt en lunch op mijn werk. Goed voorbereid dus!
Op mijn werk had ik dankzij de kinderen genoeg afleiding, dus het ging eigenlijk prima. Voelde me goed. Zo goed zelfs dat ik alles weer positief zag en ik in de auto op de terugweg van werk heb besloten om toch door te gaan met 5 dagen sapvasten (zondag was ik zo depri dat ik 4 dagen wel genoeg vond).

Aan het eind van de middag werd ik wel wat moe.
Thuis heb ik nog de Blog van zaterdag geschreven en ben daarna even een half uurtje gaan liggen. Marvin was op tijd thuis van zijn werk en is de jongens gaan halen bij TOGB en ik moest mezelf er echt even toe zetten om op te staan.
Ik weet niet wat er toen gebeurde, maar vanaf het moment dat ik mijn bed uit stapte, zat ik vol met energie!
Ik heb zelfs het eten gemaakt voor Marvin en de kids en het deed me vrij weinig. Voor mezelf nog een sapje gemaakt en gedronken. En na het eten even op mijn gemakkie GTST gekeken. Daarna ben ik begonnen aan de spoeling. Dit keer had ik vooraf goed bedacht hoe ik alles ging doen, zodat ik niet meer hoefde te stuntelen. En….dat is gelukt! Alles verliep prima!
Ik ben weer een heleboel rotzooi kwijt kan ik je vertellen hahaha 😉
Ik had hierna zoveel energie dat ik gewoon om 22.00 uur nog even mijn badkamer ben gaan schoonmaken! Serieus, dit is echt heel bizar. Ik heb echt een vreselijke hekel aan deze klus en nu ging het me zo gemakkelijk af!
En nadat de badkamer gedaan was, heb ik ook nog de Blog van zondag geschreven.

Volgens mij ben ik nu weer op de goede weg, én…….over de helft! Ook dag 3 van het sapvasten is nu al voorbij!
Morgen ga ik een ‘verwen jezelf’-dagje houden. Dat heb ik wel verdient!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *