Detox Dag 14

0 Comments

detox 5detox 6detox 4detox 3Zondag 18-10-2015

Jaaaaaa, de laatste dag van mijn detoxkuur is aangebroken!
Op de laatste dag gaf de weegschaal wederom 52,5 kg aan.
Het glas met citroensap gaat er eigenlijk heel gemakkelijk in. Wat een verschil met de eerste dag zeg! Ook het glas met probiotica gaat zonder moeite naar binnen. Maar waar ik normaal graag uit slaap op zondagochtend, ben ik nu bewust wat eerder mijn bed uit gegaan. In de mail van ‘After summer detox’ stond namelijk dat ik vandaag appeltaart als ontbijtje mocht. Nou, daar wilde ik wel wat eerder voor op staan. Eigenlijk was het recept hetzelfde als de havermoutpap, maar dan doe je het nu in de oven ipv in een pannetje. Het was heerlijk! Ook dit ga ik zeker vaker maken!

Mijn buikje was goed gevuld dus we konden op weg naar het Westerpark. Daar gingen we naar de ouder en kind Bootcamp van Health Club Open Air. Het was weer superleuk en heerlijk om samen met de kinders in de buitenlucht te sporten!

Toen we thuis kwamen, heb ik een sinaasappel voor mezelf gemaakt. Dat was best een beetje gek. Ik ben gek op sinaasappel dus eet ze wel vaker. Maar dit keer was het anders. Wat was de smaak sterk! En het prikte op mijn tong! Echt zo bizar. Zal er ook allemaal wel bij horen 😉
Marvin en de kinders hebben lekker croissantjes uit de de oven gegeten zoals wij regelmatig doen op zondagmiddag. Maar ook deze laatste dag heb ik niet mee gegeten. En eigenlijk was het helemaal niet zo moeilijk meer.
Ik heb zelf in de middag weer 2 rijstwafels met zalm en komkommer gegeten.
Ondanks dat ik dat erg lekker vind, ben ik wel blij dat daar vanaf morgen weer wat afwisseling in komt 😉

De mannen gingen ADO aanmoedigen en ik had Gaby beloofd dat we koekjes zouden gaan bakken. De zandkoekjes waren op bij de hoogvliet en havermoutkoekjes zag Gaby niet zo zitten, dus we hebben koekjes gebakken van kruidnoten. Dat zag er wel erg lekker uit, maar ook hier ben ik vanaf gebleven. Omdat ik weet dat kruidnoten eigenlijk wel heel slecht zijn en de koeken nogal groot uitvielen, mocht Gaby er ook niet meer dan één eten. Misschien vanavond nog één. Waarschijnlijk is er morgen dan nog wel wat over en dan mag moeders er ook één eten 🙂

Als middagtussendoortje heb ik 3 worteltjes genomen.
En Terwijl manlief en kinders als diner aardappels, groente en vlees aten, heeft moeders weer rijst met kip en bleekselderij gegeten.
Morgen gaan we vieren dat ik weer mag eten en ga ik als diner lekker Lasagna maken 🙂 Ik kijk er nu al naar uit hahaha.

Nu gezellig met zijn viertjes naar de kermis!
Het was een heerlijke laatste dag!


One thought on “Detox Dag 14”

  1. Goed gedaan hoor!
    Nu je weet hoe het moet, kun je dit jaarlijks doen. Doe voorzichtig met weer ‘gewoon’ eten. Je maag en darmen zullen wel even opspelen. Succes en dikke pluim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *