Detox Dag 13

0 Comments

Zaterdag 17-10-2015

Vanmorgen gaf de weegschaal 52,5 kg aan. Het aankomen gaat nu beginnen hahaha ๐Ÿ™‚

Ondanks dat we vanmorgen vroeg op moesten voor de voetbal, zou ik koste wat kost vandaag havermoutpap als ontbijt eten……eindelijk! En ik heb er van genoten, ondanks dat ik toch nog wel door moest eten want we moesten uiterlijk 8.40 uur weg en vroeg op staan is nu eenmaal niet ons sterkste punt ๐Ÿ˜‰

Ik hadweer ย energie genoeg om mijn longen weer uit mijn lijf te schreeuwen langs het veld. En het heeft geholpen, want Gaby heeft met haar team met 0-5 gewonnen!
Marvin ging met Joeri mee naar RBC, dus ik had geen auto. Ik ben met mijn ouders mee terug gereden naar rijswijk zodat ik nog even langs het informtiecentrum van Rijswijk Buiten kon voor brochures.
Daarna zijn we naar het huis van mijn ouders gegaan. Hier heb ik als tussendoortje een banaan gegeten.

Vervolgens ben ik met Gaby gaan winkelen in de Bogaard. Ik wilde gelijk even langs de hoogvliet voor speltbrood met aarbeien, maar helaas was het speltbrood op. Dus heb ik als lunch weer rijstwafels gegeten. Alleen dan nu met aardbeien ipv zalm.

Marvin heeft ons na de voetbal (1-1) opgehaald en eenmaal thuis heb ik als tussendoortje een paar stukjes kokos gegeten.
Aan het eind van de middag ben ik een stukje gaan hardlopen. Ik wilde een klein stukje omdat ik afgelopen dinsdag bij de voetbaltraining toch wel in de gaten had dat mijn conditie en kracht een stuk minder was. Maar ik moet ergens beginnen en wil het wel weer gaan opbouwen. Het is een stukje van 3 km geworden en dat was eigenlijk prima. Vooral de eerste km had ik (weer) het gevoel dat mijn kuiten werden volgepompt, maar ik kon het er goed uitlopen. Verder geen last gehad van mijn conditie of duizelingen. Thuis heb ik ook nog setje gedaan van 3x 1 minuut planken en 3x 10 schuine mountenclimbers. Hierbij merk ik dat ik lang niks heb gedaan, maar het begin is weer…

Als diner heb ik een beetje zilvervliesrijst met een tl soja, een paar stukjes kip en een paar stukjes komkommer gegeten.
En net als avondsnackje heb ik een stukje komkommer en 2 worteltjes gegeten.

Nog 1 dag te gaan!!
Ondanks dat ik nog niet helemaal klaar ben (die laatste dag gaat ook echt nog wel lukken), ben ik echt super trots op mezelf!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *