Detox Dag 11

0 Comments

Donderdag 15-10-2015

Joehoe, vandaag mocht ik weer eten!! Nou ja, wel volgens schema dan, maar…..ik mocht weer eten!! Wat had ik hier naar uitgekeken en wat had ik hier zin in 🙂
In mijn enthousiasme ben ik de weegschaal helemaal vergeten deze dag…oeps…sorry!

Ook in de opbouwfase moeten de dagen weer beginnen met een glas warm water met citroensap. In deze fase moet ik ook een glas probiotica drinken. Dat is eigenlijk helemaal niet zo vies, dus dat gaat wel lukken.
Ook de Chlorella tabletten moet ik weer bij het ontbijt, lunch en diner innemen.

Als ontbijt kon ik kiezen tussen havermoutpap, 2 stuks fruit of een smoothie.
Ik wilde zooooo graag weer een bakje havermoutpap, maar helaas was dat niet handig want ik moest werken en daar kan ik dit niet klaar maken. Dus uiteindelijk had ik gekozen voor 2 stuks fruit. Het werd een mango en een appel. Die mango ging prima, maar die appel was achteraf gezien misschien niet zo’n goede keus. Die is natuurlijk wat harder en ik aangezien ik 5 dagen op sapjes had geleefd, viel dat niet helemaal lekker. Het zat eigenlijk een beetje in de weg 🙁
Als tussendoortje had ik een paar stukjes komkommer gemaakt. Maar vanwege gebrek aan tijd tijdens het werk, maar ook omdat die appel nog in de weg zat, heb ik ik het bij 1 stukje gelaten.

Als lunch had ik gekozen voor 2 rijstwafels met zalm en komkommer. Heerlijk, maar 2 was meer dan genoeg! Ben die hoeveelheid duidelijk niet meer gewend. Vervolgens had ik ook hiervan de rest van de middag last 🙁
Ook het tussendoortje van de middag heb ik maar overgeslagen.
Wel heb ik aan het eind van de middag nog een spoeling gedaan.
Dat hoefde eigenlijk niet meer, maar omdat er gisteren nogal veel zooi naar buiten kwam en ik toch nog even een uurtje tijd tussendoor had, dacht ik dat ik het nog wel een keer kon doen. En met succes!

Nadat ik de jongens naar TOGB had gebracht, ben ik met Gaby naar school gegaan voor de boekenmarkt. Eenmaal thuis gekomen, was het wel tijd voor het diner. Maar eigenlijk had ik nog steeds last van de lunch.
Toch heb ik een beetje rijst gemaakt met paprika, courgette en bleekselderij. Ik heb denk ik de helft van mijn portie naar binnen gewerkt, maar heb het toen toch echt opgegeven. Het ging er niet in. Het viel wederom niet lekker!
De rest mocht de prullenbak dus op eten en ik ben naar keramiek gegaan 🙂

Al met al was dit best een tegenvaller. Mag ik eindelijk eten. Had ik me echt verheugd op mijn ontbijt, lunch en diner. En dan valt het zo tegen! Het is inderdaad niet makkelijk om zo maar weer te gaan eten, dat heb ik deze dag wel ervaren!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *