Detox Dag 10

0 Comments

Woensdag 14-10-2015
JOEHOE, vandaag is de laatste dag van Fase 2!! Laatste dag sapvasten en laatste dag Klysma’s!! Ik ben zoooooo blij 🙂 Op naar Fase 3!
De weegschaal gaf vandaag 52,5 kg aan, maar ach…..het is de laatste dag en morgen mag ik weer eten!! Nou ja, wel volgens schema dan, maar ik mag weer vast voedsel eten! Dan kom ik vast wel aan.

Voordat ik met Gaby naar school ging, heb ik weer een glas met een powergoodie gedronken. We moesten nog even wat doen met de OR op school, maar ik was redelijk snel thuis om te ontbijten. Ik heb gelijk de sapjes voor de rest van de dag gemaakt en in de koelkast gezet. Had ik dat maar gelijk gehad voor de rest van de dag. Waarom heb ik dit toch niet iedere dag zo gedaan? Is echt veel handiger en scheelt een heleboel tijd!
Vervolgens ben ik gaan kijken naar het schema van Fase 3. Wat ga ik wanneer eten? Mmmmmmm allemaal lekkere dingen!! Ik kan niet wachten. Aan de hand hiervan ben ik boodschappen gaan doen. Nog even wat rommelen in huis en toen was het al weer 12.30 uur. Tijd om even langs school te gaan, want Gaby had een feestje en ik had beloofd haar kado en verkleedkleding te brengen.

Na een sapje en wat administratie gedaan te hebben, ben ik even gaan liggen. Had het zoooooo koud en was gewoon weer ff moe (Niet helemaal lekker geslapen vannacht). Maar als je eenmaal gaat liggen, is het moeilijk om uit die dip te komen 🙁 Eigenlijk had ik gewoon niet moeten gaan liggen. Maar ja…dat bed ligt zo lekker….en het zo lekker warm onder die deken!
Toen ik mezelf eenmaal zo ver had om op staan, wilde ik mijn laatste spoeling gaan doen. Helaas…..dat ging niet door. Geen warm water, grrrrr. Ik moest dus wachten tot Marvin thuis kwam, dan zou hij de ketel bijvullen.
Maar ik moest in de avond ook nog naar het ONC voor een workshop huiswerkbegeleiding. Dat werd dus weer een latertje 🙁

Om 21.30 uur ben ik alsnog aan de spoeling begonnen. Ook dit keer ging ik voor 2 liter. Maar dat was wederom net iets te veel. Er kwam nog steeds mega veel zooi mee naar mijn idee, dus ik zit er toch sterk over na te denken om nog een dagje door te gaan met de spoelingen. Fase 2 duurt 4 tot 7 dagen. Je mocht dit zelf kiezen en ik had voor 5 dagen gekozen. Maar je kan dus ook 5 dagen sapvasten, maar 7 dagen spoelen. Ik ga er nog even over nadenken en dan neem ik morgen een besluit.
Het sapvasten ga ik in elk geval niet langer doen, want daar ben ik echt klaar mee. Ik heb zo’n droge, vieze smaak in mijn mond (al een paar dagen). De kinderen zeggen ook steeds dat ik uit mijn mond stink en ik denk echt dat dit te maken heeft met het feit dat ik alleen maar op sapjes leef…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *